Tippek esküvői ruhaválasztáshoz

Minden menyasszony életében a legfontosabb az, hogy megtalálja álmai ruháját. A hosszú évek tapasztalatait szeretnénk megosztani veletek, hogy segítsünk megtalálni az igazit!

Mikor kezdjek el ruhát keresni?

Az új kollekciónk minden évben augusztus közepétől folyamatosan érkezik. Célszerű minél előbb elkezdeni a ruhád kiválasztását, mert ez határozza meg az esküvőd tematikáját. Ne feledd, kell hozzá az esküvőd pontos időpontja! Miért érdemes korán kezdeni? Mert nem biztos, hogy álmaid ruhája abban a színben és méretben található a szalonban, amit megálmodtál, tehát rendelni kell. Jó, ha tudod a gyártók 3-4 hónap szállítási időt jelölnek meg. A foglalási szezon szeptembertől a következő év áprilisáig tart. Minél előbb foglalsz, annál több modellből válogathatsz az adott hétvégére.

Időpont foglalás

Időpontot csak telefonon tudunk egyeztetni. Minden menyasszonynak 1 óra áll rendelkezésére, próbadíj nincs! Ha szombaton vagy más napokon csak a késő délutáni órák felelnek meg, akkor 2-3 héttel előbb érdemes időpontot foglalni.

Hogyan zajlik a ruhapróba?

Érdemes a honlapról kiválasztani a neked tetsző modelleket (A honlapon található modellek megtalálhatók szalonjainkban). Cipőt nem kell hoznod, mert fellépővel dolgozunk. Amit kiválasztottál a weboldalunkról azokat adjuk fel elsőként és ezt követően minden hasonló modellt megmutatunk. Természetesen tanácsadóink olyan modelleket is javasolni fognak melyek ellentétesek az elképzeléseiddel, de érdemes megfontolnod tanácsaikat, mert sok menyasszony így találta meg álmai ruháját! Ha úgy érzed, hogy megtaláltad a tökéletes ruhát, ne habozz, foglald le!

Kölcsönzés menete és díja

Az álomruhádat a bérleti díj 50 százalékával tudod lefoglalni. A kölcsönzési díjak 80.000-240.000 Forintig terjednek, amely függ a ruha márkájától és évjáratától. Ez az ár magában foglalja a ruha tisztítását, alakra igazítását és az alsó szoknyát. Ha új ruhát szeretnél vásárolni, akkor 850-2990€ összeggel kel számolni. Ne feledd a szállítási határidő 3-4 hónap. Van lehetőség kifutó modelljeink megvásárlására is 60.000-240.000 Forintig.

A kiválasztott ruha méretre igazítása

Csak olyan ruhát ajánlunk neked, melyet tökéletesen rád tudunk alakítani. Minden uszályt felgombolunk, amit megmutatunk a segítődnek. Továbbá hasznos tanácsokkal látunk el a ruha viselését illetően a nagy napra.

A ruhám ugyanolyan lesz, mint amikor beleszerettem?

Az Organza Szalon nagyon ügyel arra, hogy magas minőséget nyújtson a menyasszonyoknak. Ezért folyamatosan megújítjuk készletünket, ezzel kivédve a modellek elhasználódását.

Bizonyosodj meg róla, hogy eredeti márkás modellt választottál!

Nálunk csak neves divatházak modelljeit találod, melyekben ott van az eredetiséget igazoló címke. Szalonunkat leellenőrizheted az adott márka honlapján, mint minősített viszonteladó. Sajnos sokan visszaélnek a márkanévvel, de közben silány hamisítványokat árusítanak. Ezek a másolatok sem anyagukban sem kivitelezésükben nem érik el az eredeti modell minőségét. GYŐZŐDJ MEG A RUHÁD EREDETISÉGÉRŐL!

Miért válaszd az Organza Szalont?

Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, több generáció óta segítjük a menyasszonyokat. "Szinte" minden problémát láttunk már és nyugodt szívvel mondjuk, ismerjük hozzá a megoldást is, így pánik esetén sem maradsz magadra.

Magyarország egyik legnagyobb márkaválasztékát találod nálunk.

MÁSOLAT KIZÁRVA! Csak eredeti ruhákat forgalmazunk!

Exkluzív környezetben, kellemes hangulatban zajlanak nálunk a próbák!

Várunk szeretettel az Organza szalonokban!

© DN ORGANZA KFT. 2017