ORGANZA SZALON Teréz krt. 28. 1. em. 3. tel: 06203428900 Kapcsolat GYIK Másik szalon

Esküvői ruha trend 2020

Esküvői ruha trend 2020

Így az év elején úgy gondoltuk, hogy bemutatjuk nektek 2020. esküvői ruha trendjét, bevezetve titeket a menyasszonyi ruhák csodálatos és változatos világába.

Bár a menyasszonyi ruha divat nem változik olyan gyorsan, mégis 2019-hez képest, amikor a tervezők főként a nyakkivágásokra fókuszáltak, 2020-ban a különleges hátmegoldások, hasíték a szoknyán, változatos minták, a különféle ujjmegoldások, zsebek és hangsúlyos övek szerepelnek.

Nézzük részletesen, mit találhatsz 2020-ban a menyasszonyi ruhaszalonokban.

Hátmegoldások

Eddig a legtöbb tervező tüllel és csipkemotívumokkal tette lenyűgözővé az esküvői ruhák hátát. Idén a hangsúly a női hát szépségének kiemelésén van, így a bőr természetes szépségét mutatja meg különböző formájú kivágásokkal.

Demetrios 1010

Hasíték

A hasított szoknya nem újdonság, de idén még merészebb hasítékokat terveztek. Egy-egy merészebb modellnél szinte már a szoknya egy része is hiányzik, ami sokszor áttetsző anyagból készül. Ezeket a modelleket bevállalós menyasszonyoknak ajánljuk.

Minták

Mint minden évben, most is a virágoké a főszerep. Már nem csak a megszokott rózsamotívumokat láthatjuk, hanem egy gyönyörű virágoskert különleges virágai is feltűnnek, mint például az amarillisz, verbéna és kála. És nem utolsó sorban már a pillangók is megjelentek a menyasszonyi ruhák díszítésében. 

Zsebek

Továbbra is hódít a zseb, ami azon felül, hogy vagány, még praktikus is. Menyasszonyaink nagyon szeretik, mert ha utolsó pillanatban szükség lenne egy rúzsra vagy papírzsebkendőre, azonnal kéznél van. Eddig a zseb leginkább a selyemből készült menyasszonyi ruhákra volt jellemző, de most a csipke ruhákba is beköltöztek.

Ujjmegoldás

Mivel a menyasszonyi ruhadivat ciklikus, újra visszatértek hozzánk a különböző hosszúságú és bőségű ujjak azzal a csavarral, hogy a vállat szabadon hagyja. 

Övek

Idén még nagyobb hangsúlyt kapnak az övek, különböző színben és szélességben, kövekkel, gyöngyökkel díszítve.

De bármilyen is legyen az esküvői divat, a legfontosabb, hogy megtaláld a személyiségedhez legmegfelelőbb ruhát, amiben örömmel mondod majd ki a boldogító igent a Nagy napon.

Mori Lee
La Sposa
Zacposen
Aire
Pertner - 1
Rosa
Studio
Sophia Tolli
Platinum
W1
Martin
julietta
w1_e
en
demetrios
Copyright 2003. - 2021. - Organza Esküvői Szalon - Minden jog fenntartva.