Blog

Nagy öröm számunkra, hogy Magyarország egyik legnagyobb világ és designer márka esküvői ruha kollekcióját hozhattunk el Nektek! Találd meg stílusodat, legyen az akár modern, klasszikus vagy épp romantikus! Éljük át együtt azt a felejthetetlen élményt, amikor rátalálsz álmaid ruhájára!

Örök kérdés – Melyik esküvői ruha állna jól nekem?

Összekavarodtál a sok menyasszonyi ruha fazon között? Nem tudod mi állna jól neked? Blogbejegyzésünk ebben próbál segíteni bemutatva a legáltalánosabb menyasszonyi ruha fazonokat

Betekintés a kulisszák mögé!

Megmutatjuk nektek, hogyan állítjuk össze a legújabb menyasszonyi ruha trendekből szalonjaink kollekcióját, hogy ti mindig a legújabb és legszebb modellekből tudjatok válogatni.

Esküvői ruha trend 2020

Trendek jönnek, mennek. Nincs ez másképp a menyasszonyi ruhák világában sem. Ha neked is 2020-ban lesz az esküvőd biztosan kíváncsi vagy milyen lesz az idei év esküvői ruha trendje. Nos nézzük….

Érdekes történetek szalonunkból: Menyasszonyi para - avagy idegösszeomlás esküvő előtt!

Két menyasszonyunk rövid története arról, hogy milyen érzelmi válság érheti az arákat az esküvő szervezése és a menyasszonyi ruha kiválasztása miatt...

Szalonunkról

Tippek

Szalonunkról

Magyarország egyik legnagyobb világ és designer menyasszonyi ruhamárka kollekciójával várunk Budapesten két szalonban! A hercegnőstől a romantikusig, bohókástól a klasszikusig minden stílusú esküvői ruhát megtalálsz! Próbadíjunk 5000 Forint, amit beszámítunk a ruha kölcsönzési díjába. Szeretettel várjuk telefonos bejelentkezésedet! 

Hogyan válassz menyasszonyi ruhát?

Tippek

Hogyan válassz menyasszonyi ruhát?

Mindig ellenőrizd a eredetiséget igazoló címkét! Sajnos sokan visszaélnek a márkanévvel, de közben silány hamisítványokat árusítanak. Ezek a másolatok sem anyagukban sem kivitelezésükben nem érik el az eredeti modell minőségét.

Hogyan válassz menyasszonyi ruhát?

Tippek

Hogyan válassz menyasszonyi ruhát?

Ha megtaláltad azt a ruhát, amiben a legszebbnek érzed magad, ne habozz lefoglalni, mert ha túl sok szalonban próbálsz, az csak összezavar.

Hogyan válassz menyasszonyi ruhát?

Tippek

Hogyan válassz menyasszonyi ruhát?

Próbálj fel olyat is, amire nem is gondolnál, mert szalonunkban sok példa mutatja, hogy a végső választás olyan esküvői ruhára esett, amire álmukban sem gondoltak volna a menyasszonyok. 

Aire
Oksana Mukha
san patrick
Nicole
White One Zac Posen
White One
Sophia Tolli
Rosa Clará
Ronald Joyce
Platinum by Demetrios
Mori Lee
Enchanting
Martin Thornburg
La Sposa St Patrick
Julietta
Demetrios
Aire
Oksana Mukha
san patrick
Nicole
Copyright 2003 - 2024 - Organza Esküvői Szalon - Minden jog fenntartva.