Blog

Nagy öröm számunkra, hogy Magyarország egyik legnagyobb világ és designer márka esküvői ruha kollekcióját hozhattunk el Nektek! Találd meg stílusodat, legyen az akár modern, klasszikus vagy épp romantikus! Éljük át együtt azt a felejthetetlen élményt, amikor rátalálsz álmaid ruhájára!

Stílus és Varázs: Menyasszonyi Ruha Vásár

Stílus és Varázs: Menyasszonyi Ruhavásár Március 23-án! Menyasszonyi ruhavásárt tartunk Teréz krt. 39. szám alatti szalonunkban! Vásárold meg most hihetetlen áron (150-250 ezer Forint) ...

2024 legszebb menyasszonyi ruha modelljei!

Találd meg álmaid ruháját Magyarország egyik legváltozatosabb kollekciójából. 2024-ben is 16 világmárka legszebb modelljeivel várunk. Szalonunkban a legújabb divat és egyedi tervezés találkozik, hogy te legyél a legszebb a nagy napodon! Mesés ruháinkkal és személyre szabott kiszolgálásunkkal garantáltan ragyogni fogsz! Tekintsd meg 2024-es kínálatunkat! Várunk szeretettel!

Menyasszonyi ruha trendek

Újabb év, újabb menyasszonyi ruha trendek! Lássuk 2022-re mik voltak a stílus elvárások, mik valósultak meg és mit kínálnak a divatházak az idei menyasszonyoknak! Klikk......

Esküvői ruha trend 2021

Mint minden, így az esküvői ruha divat is folyamatos mozgásban van. Neked is 2021-ben lesz az esküvőd? Akkor biztosan téged is érdekel milyen lesz a következő év meghatározó menyasszonyi ruha trendje! Lássuk…

Szalonunkról

Tippek

Szalonunkról

Magyarország egyik legnagyobb világ és designer menyasszonyi ruhamárka kollekciójával várunk Budapesten két szalonban! A hercegnőstől a romantikusig, bohókástól a klasszikusig minden stílusú esküvői ruhát megtalálsz! Próbadíjunk 5000 Forint, amit beszámítunk a ruha kölcsönzési díjába. Szeretettel várjuk telefonos bejelentkezésedet! 

Hogyan válassz menyasszonyi ruhát?

Tippek

Hogyan válassz menyasszonyi ruhát?

Mindig ellenőrizd a eredetiséget igazoló címkét! Sajnos sokan visszaélnek a márkanévvel, de közben silány hamisítványokat árusítanak. Ezek a másolatok sem anyagukban sem kivitelezésükben nem érik el az eredeti modell minőségét.

Hogyan válassz menyasszonyi ruhát?

Tippek

Hogyan válassz menyasszonyi ruhát?

Ha megtaláltad azt a ruhát, amiben a legszebbnek érzed magad, ne habozz lefoglalni, mert ha túl sok szalonban próbálsz, az csak összezavar.

Hogyan válassz menyasszonyi ruhát?

Tippek

Hogyan válassz menyasszonyi ruhát?

Próbálj fel olyat is, amire nem is gondolnál, mert szalonunkban sok példa mutatja, hogy a végső választás olyan esküvői ruhára esett, amire álmukban sem gondoltak volna a menyasszonyok. 

Aire
Oksana Mukha
san patrick
Nicole
White One Zac Posen
White One
Sophia Tolli
Rosa Clará
Ronald Joyce
Platinum by Demetrios
Mori Lee
Enchanting
Martin Thornburg
La Sposa St Patrick
Julietta
Demetrios
Aire
Oksana Mukha
san patrick
Nicole
Copyright 2003 - 2024 - Organza Esküvői Szalon - Minden jog fenntartva.