Bemutató Zac Posen White One esküvői ruha kollekciójáról

Bemutató Zac Posen White One esküvői ruha kollekciójáról

Szeretnénk Nektek bemutatni a Met Gala híres sztártervezőjét, aki olyan hírességek ruhakölteményeit tervezte, mint Katie Holmes, Claire Danes, Julia Garner, Jourdan Dunn, Nina Dobrev és Deepika Padukone. 

Zac Posen most a menyasszonyi ruhák világába robbant be egy különleges kollekcióval. A tervező eddigi kreációira az extrémitás és a különleges vonalak voltak  jellemzők. Erre legjobb példa Sarah Jessica Parker New York City Ballet Fall Fashion Galan viselt ruhakölteménye. „Carrie Bradshaw” egy hatalmas, habos-babos ciklámen estélyiben jelent meg a vörös szőnyegen. 

Sarah Jessica Parker estélyi ruhája nem visszafogott darab

A lélegzetelállító Zac Posen ruhakölteményen nem csoda, hogy a New York-i járókelőknek azonnal megakadt a színésznőn a szeme, hisz Sarah Jessica Parker estélyi ruhája távolról sem nevezhető egy visszafogott darabnak, volumene és színe is megragadja a tekintetet.

Formatervezés és kiváló Pronovias minőség

Ez a divatos formatervezés és kiváló minőség jellemző Zac Posen 2020-as menyasszonyi ruha kollekciójára is, melyet a Pronovias cégcsoporttal szorosan együttműködve hozott létre. A New Yorki menyasszonyi divathéten debütáló kollekció 20 egyedi darabjára három szó jellemző: elbűvölő, romantikus és mesés. A kollekciónak a „gyönyörű ruhák kertje” fantázia nevet adta. 

A kollekció célja, hogy olyan ikonikus modellek legyenek elérhetők a menyasszonyok számára, mint amilyeneket Grace Kelly vagy Eugenie hercegnő viselt, persze a modern kor igényeihez igazítva. Erre jó példa a kollekció Heidi fantázianevű modellje. 

Heidi menyasszonyi modell

Ezt a modellt a 2016-os Met gálán Claire Danes színésznő viselte ruha inspirálta. Egy hercegnős nagyszoknyás modell, szívalakú kivágással, amely kiemeli a viselője nőiességét. Az anyagválasztásra jellemző a minőségi sifon és krepp szövetek csodálatos alkalmazása. 

Ez a kollekció egy új irányzatot képvisel a menyasszonyi ruhák világában, hisz ötvözi Zac Posen kézművességét és a Pronovais cégcsoport tapasztalatát, amely garancia a kiváló minőségre és a megfizethető árra. „Ez az együttműködés egy évtizedre nyúlik vissza, amikor találkoztam Pronovias úrral és most jött el a megfelelő pillanat és  lehetőség, hogy a csillogást, a karaktert és a romantikát világszerte eljuttassuk a menyasszonyoknak."- nyilatkozta Zac Posen.

A Zac Posen esküvői ruha kollekció hamarosan érkezik

Ha mesésen szeretnéd érezni magad az esküvőd napján, már nem kell sokat várni, 2020 januártól világszerte elérhető a kiemelt menyasszonyi ruhaszalonokban ez a megfizethető luxuskollekció, így az Organza szalonban is!

Olvass még több cikket:

Aire
Oksana Mukha
san patrick
Nicole
White One Zac Posen
White One
Sophia Tolli
Rosa Clará
Ronald Joyce
Platinum by Demetrios
Mori Lee
Enchanting
Martin Thornburg
La Sposa St Patrick
Julietta
Demetrios
Aire
Oksana Mukha
san patrick
Nicole
Copyright 2003 - 2024 - Organza Esküvői Szalon - Minden jog fenntartva.