Esküvői ruha trend 2020

Esküvői ruha trend 2020

Így az év elején úgy gondoltuk, hogy bemutatjuk nektek 2020. esküvői ruha trendjét, bevezetve titeket a menyasszonyi ruhák csodálatos és változatos világába.

Bár a menyasszonyi ruha divat nem változik olyan gyorsan, mégis 2019-hez képest, amikor a tervezők főként a nyakkivágásokra fókuszáltak, 2020-ban a különleges hátmegoldások, hasíték a szoknyán, változatos minták, a különféle ujjmegoldások, zsebek és hangsúlyos övek szerepelnek.

Nézzük részletesen, mit találhatsz 2020-ban a menyasszonyi ruhaszalonokban.

Hátmegoldások

Eddig a legtöbb tervező tüllel és csipkemotívumokkal tette lenyűgözővé az esküvői ruhák hátát. Idén a hangsúly a női hát szépségének kiemelésén van, így a bőr természetes szépségét mutatja meg különböző formájú kivágásokkal.

Demetrios 1010

Hasíték

A hasított szoknya nem újdonság, de idén még merészebb hasítékokat terveztek. Egy-egy merészebb modellnél szinte már a szoknya egy része is hiányzik, ami sokszor áttetsző anyagból készül. Ezeket a modelleket bevállalós menyasszonyoknak ajánljuk.

Minták

Mint minden évben, most is a virágoké a főszerep. Már nem csak a megszokott rózsamotívumokat láthatjuk, hanem egy gyönyörű virágoskert különleges virágai is feltűnnek, mint például az amarillisz, verbéna és kála. És nem utolsó sorban már a pillangók is megjelentek a menyasszonyi ruhák díszítésében. 

Zsebek

Továbbra is hódít a zseb, ami azon felül, hogy vagány, még praktikus is. Menyasszonyaink nagyon szeretik, mert ha utolsó pillanatban szükség lenne egy rúzsra vagy papírzsebkendőre, azonnal kéznél van. Eddig a zseb leginkább a selyemből készült menyasszonyi ruhákra volt jellemző, de most a csipke ruhákba is beköltöztek.

Ujjmegoldás

Mivel a menyasszonyi ruhadivat ciklikus, újra visszatértek hozzánk a különböző hosszúságú és bőségű ujjak azzal a csavarral, hogy a vállat szabadon hagyja. 

Övek

Idén még nagyobb hangsúlyt kapnak az övek, különböző színben és szélességben, kövekkel, gyöngyökkel díszítve.

De bármilyen is legyen az esküvői divat, a legfontosabb, hogy megtaláld a személyiségedhez legmegfelelőbb ruhát, amiben örömmel mondod majd ki a boldogító igent a Nagy napon.

Olvass még több cikket:

Aire
Oksana Mukha
san patrick
Nicole
White One Zac Posen
White One
Sophia Tolli
Rosa Clará
Ronald Joyce
Platinum by Demetrios
Mori Lee
Enchanting
Martin Thornburg
La Sposa St Patrick
Julietta
Demetrios
Aire
Oksana Mukha
san patrick
Nicole
Copyright 2003 - 2024 - Organza Esküvői Szalon - Minden jog fenntartva.