Esküvői ruha trend 2021

Esküvői ruha trend 2021

Így az év végén - készülve a 2021-es szezonra – szeretnénk bemutatni Nektek a jövő év meghatározó esküvői ruha divatirányzatait.  A jövő évi kollekciók megtervezésekor a dizájnerek a klasszikus vonalakból merítettek ihletet. Újra hódít a masni, a puffos ujj, a mély hátkivágás és 1920-as csillogás.

Nézzük részletesen, hogy milyen modelleket tudsz próbálni 2021-ben!

 

Masni

Már várható volt, hogy a masni ismét megjelenjen a menyasszonyi ruhákon, mint fő díszítő elem. Legyen az a ruha vállán vagy a derekán, akár elöl, akár hátul, kicsi vagy nagy minden formában rendkívül látványos. Ha a masni szerelmese vagy, akkor telitalálat egy hatalmas masni!

Morilee 5875                                                                Aire Barcelona Isamel

 

Puffos ujj

A 2021-es menyasszonyi ruhák legmeghatározóbb látványeleme a puffos ujj. A hétköznapi divatból átszivárgott a menyasszonyi ruhák világába is, ezzel még egyedibbé téve az esküvői modelleket. Egyediségét azzal fokozták, hogy levehetővé tették az ujjat így adva teret a változatos megjelenésre. 

Demetrios 1086                                                                               La Sposa Jumella

 

Mély hátkivágás

A mély hátkivágás ugyan úgy mint idén, a jövő évi kollekcióban is hódít mind a menyasszonyok, mind a vőlegények nagy örömére, hiszen rendkívüli módon hangsúlyozza a nőiességet.  Nagy divat a csipkével díszített hátmegoldás, vagy a teljesen nyitott, ahol a szép bőr érvényesül. 

La Sposa Cordyline                                                                                 Morilee 2180

 

Testkövető szabás

Nem új keletű az 1920-as évek testre szabott modelljeinek újragondolása, mely megmutatkozik a puha, lágy anyaghasználatban. Ezekhez társul a csillogás, a modern csipkemotívumok és az elmaradhatatlan hosszú, gazdagon díszített uszály. 

Demetrios 1083                                      Rosa Clará Soft Helder                                   Zac Posen W1 Katie

 

Rövid ruhák

Ki mondta, hogy egy menyasszonyi ruha csak hosszú lehet? Ha bohókás de egyben elegáns is akarsz lenni, akkor jó választás lehet egy stílusos, minőségi anyagokból készült rövid esküvői modell. Nem mellesleg választhatsz hozzá egy trendi cipőt, melyet mindenki megcsodálhat.

Zac Posen W1 Anna

 

Klasszikus fazon

És ami soha de soha nem megy ki a divatból, a királylányos, nagy szoknyás fazon. 2021-ben a tervezők a ruha felső részére koncentráltak és előnyben részesítik az ejtett vállas, úgy nevezett Sisi-s fazont és a szintén örök, váll nélküli, letisztult fazont. 

Demetrios 1113

 

De bármilyen is legyen az esküvői divat, a legfontosabb, hogy megtaláld a személyiségedhez legmegfelelőbb ruhát, amiben örömmel mondod majd ki a boldogító igent a Nagy napon.

Olvass még több cikket:

Aire
Oksana Mukha
san patrick
Nicole
White One Zac Posen
White One
Sophia Tolli
Rosa Clará
Ronald Joyce
Platinum by Demetrios
Mori Lee
Enchanting
Martin Thornburg
La Sposa St Patrick
Julietta
Demetrios
Aire
Oksana Mukha
san patrick
Nicole
Copyright 2003 - 2024 - Organza Esküvői Szalon - Minden jog fenntartva.