Menyasszonyi ruha trendek

Menyasszonyi ruha trendek

Hihetetlen, de elmúlt egy újabb év és máris itt vannak a legújabb esküvői ruha trendek.  2022-ben a hagyományos és nem hagyományos ruhák egyaránt jelen vannak a menyasszonyi ruha divatban. Az elmúlt évek bizonytalanságai arra kényszerítették a tervezőket, hogy minden menyasszony számára olyan megjelenést alkossanak, amely időtlenek tűnik, legyen az akár modern vagy hercegnős, virágos vagy csillogós, dekoltált vagy zárt. Biztos lehetsz benne, hogy idén megtalálod a stílusodnak megfelelőt. 

Akkor lássuk 2022 vezető menyasszonyi ruha modelljeit, melyeket szalonjainkban is megtalálhattok!

 

01. Virágos motívumok

Ebben a szezonban is dominálnak a virágmotívumok, mindenféle méretben és háromdimenziós változatban is. Bármilyen fazonra is esik a választásunk a virág díszítés sehol nem marad el.

Oksana Mukha Klementine

 

02.V-kivágás

A V-nyakkivágás is minden kollekcióban megtalálható a szerényebbtől egészen a merészen mély megoldásokig. 

Martin Thornburg Blaye                                                             Nicole Milano Coutre NC12104

 

03. Hosszú ujj 

Visszatérőben vannak az ujjas ruhák, melyek még nagyobb eleganciát kölcsönöznek viselőjének. Nem meglepő, hogy ennek modern változatát, a puffos ujjat sok márka felkarolta ebben a szezonban. 

Oksana Mukha Gladys                                                                            Demetrios 1135

04. Modern hercegnő

Reneszánszát éli a hercegnős menyasszonyi ruha. Ez azt jelenti, hogy szinte minden divatház kínálatában megtalálható különböző díszítéssel és anyagból. 

  

Demetrios 1158                                                                                Oksana Mukha Stella

 

05. Combig érő hasíték 

Kijelenthetjük, hogy megnőtt az igény a menyasszonyok részéről a merészebb modellek iránt. Idén sok tervező eleget tett ennek az igénynek és szebbnél-szebb modellek készültek.

Victoria Jane Vilante                              Nicole Milano Couture                               Demetrios 1153

 

06. Ejtett váll

Akár karcsúsított, akár A-vonalú, akár nagy szoknyás menyasszonyi ruhát keresel, az ejtett vállú kivágás kellően kihangsúlyozza nőiességed. Idén is nagy hangsúlyt kap ez a megoldás.

Nicole Milano Nc12103                              Rosa Calará Xess                                                 Morilee 2386

 

07. Pasztell színek

A törtfehér szín mellett egyre nagyobb teret hódítanak a pasztell színek. A kifutókon láthatók voltak a mályva, a barack, a nude különféle árnyalatai.

Rosa Clará Xakita                                             Oksana Mukha Holli                                         Nicole Milano Nc12215

 

08. Testhez álló modellek

Továbbra is hódítanak  a testhez álló modellek, mély hátkivágással, hangsúlyos díszítéssel, áttetsző motívumokkal.

Oksana Mukha Trasy                                                                                      Sophia Tolli Amaya

 

09. Míder hatású felsőrészek

Ebben a szezonban a fűzős míderek is visszatértek a menyasszonyi ruha divatba, akár pánttal, vagy anélkül. Itt is megtalálható a domináns virág minta és a csillogás is.

Oksana Mukha Bellaflore

 

De bármilyen is legyen az esküvői divat, a legfontosabb, hogy megtaláld a személyiségedhez legmegfelelőbb ruhát, amiben örömmel mondod majd ki a boldogító igent a Nagy napon.

Olvass még több cikket:

Aire
Oksana Mukha
san patrick
Nicole
White One Zac Posen
White One
Sophia Tolli
Rosa Clará
Ronald Joyce
Platinum by Demetrios
Mori Lee
Enchanting
Martin Thornburg
La Sposa St Patrick
Julietta
Demetrios
Aire
Oksana Mukha
san patrick
Nicole
Copyright 2003 - 2024 - Organza Esküvői Szalon - Minden jog fenntartva.