Betekintés a kulisszák mögé!

Betekintés a kulisszák mögé!

Megmutatjuk nektek, hogyan állítjuk össze a legújabb menyasszonyi ruha trendekből szalonjaink kollekcióját, hogy ti mindig a legújabb és legszebb modellekből tudjatok válogatni. 

Az olyan neves divatházak, mint például a St Patrick, Demetrios Rosa Clará, Sophia Tolli, Morilee, már hónapokkal előtte elküldi exkluzív bemutatóikra meghívóikat. mindig nagyon izgatottan várjuk ezeket az izgalmas szakmai események, amelyek már az év elején elkezdődnek. Idén sem történt másképp. 

Az első meghívót a St. Patrick divatháztól kaptuk, melyen meghívnak minket Barcelonába a menyasszonyi ruha divat egyik fővárosába. A bemutató Barcelona egyik legnevesebb szállodájának kongresszusi központjában volt január 18-20-ig. Itt választottuk ki a St. Patrick La Sposa és a Pronovias White One 2021 esküvői ruha kollekciójából a legszebb darabokat.

 

Hogyan is történik a kiválasztás?

Mindig nehéz dolgunk van, mert több száz menyasszonyi ruhából kell kiválasztanunk az Organza szalon egyedi kollekcióját hisz ezek a márkák Budapesten csak nálunk érhetők el. Legszívesebben az összeset elhoznánk nektek, de kénytelenek vagyunk le szűkíteni a darabszámot, mert szalonjaink 8 esküvői ruha világmárkát forgalmaz így a helyünk sajnos korlátozott.

Katalógusok

A bemutató reggel 9:30-kor kezdődött, már nyitásra ott voltunk és izgalommal vártuk, hogy milyen újdonságokat fogunk látni. Így a kapott katalógusokkal a kezünkbe nekivágtunk felfedezni 2021 legszebb menyasszonyi ruháit. A hatalmas termek gyönyörű dekorációja között próbababákon lehet megtekinteni, megérinteni a szebbnél szebb esküvői ruhákat.  A ruhák számmal és névvel is elvannak látva, melyeket a katalógusban is megtalálhatunk.  A fő szempontjaink, amelyek mentén választunk, hogy első látásra a modell milyen hatást vált ki belőlünk és megpróbáljuk elképzelni, hogy milyen hatással lenne menyasszonyainkra. A fő célunk, hogy minden menyasszony megtalálja nálunk álmai ruháját, ezért ügyelünk arra, hogy minden fazon és stílus megtalálható legyen szalonjainkban. Ha egy fazon elnyeri tetszésünket a következő kritérium az anyag használat. Fontos szempont számunkra, hogy ne csak gyönyörűek legyenek menyasszonyi ruháink, hanem jól viselhetőek és kényelmesek is. A színeket és a díszítést is szemelőt tartjuk. Az így leválogatott modellek felkerülnek megrendelő lapunkra, melyen kiválasztjuk a méretet és színkombinációt. Itt megkapjuk a szállítás határidejét. A nap végén fáradtan és boldogan térünk vissza szállodai szobánkba, hogy teljesítettük küldetésünket és alig várjuk a következő bemutatókat, melyek az előttünk álló hónapokban várnak ránk.

 

Bár több ezer kilométert utazunk évente, minden percét élvezzük, hisz titeket képviselünk kedves menyasszonyok, hogy minél hamarabb a legújabb és legszebb esküvői ruhákat próbálhassátok szalonjainkban.

Olvass még több cikket:

Aire
Oksana Mukha
san patrick
Nicole
White One Zac Posen
White One
Sophia Tolli
Rosa Clará
Ronald Joyce
Platinum by Demetrios
Mori Lee
Enchanting
Martin Thornburg
La Sposa St Patrick
Julietta
Demetrios
Aire
Oksana Mukha
san patrick
Nicole
Copyright 2003 - 2024 - Organza Esküvői Szalon - Minden jog fenntartva.